Startlaphoz Csatlakozz!

A béren kívüli juttatások terhei sem változtak

Pataky Péter: az új adótörvények érdemben nem befolyásolják a nettó keresetet

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. október 19. szombat, 07:18

Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke szerint nincs olyan alapvető változás a jövő évi adómódosításokban, amely érdemben befolyásolná a munkavállalók nettó keresetét.

    Sok pontosítást tartalmaz a törvénymódosítás, de alapvetően nincs benne olyan jelentős változás, amely növelné akár a munkavállalók, akár a vállalkozások terheit - fejtette ki. Hozzátette, hogy könnyítéseket sem nagyon tartalmaz a javaslat. A béren kívüli juttatások terhei például nem változtak, pedig ezen a területen jó lenne, ha csökkenne az adóteher - jegyezte meg.

    A családi adókedvezmény kiterjesztését a járulékokra kedvezőnek tartja a szakszervezeti vezető, mert így az alacsonyabb jövedelműek is élhetnek a lehetőséggel.

    Pataky Péter úgy látja, hogy a jövő évi bértárgyalásokat befolyásoló külső körülmények alapvetően nem változtak, összességében az erre az évre már kialakult viszonyokkal kell számolni. Hozzátette, hogy a családi adó- és járulékkedvezményt ezeken a tárgyalásokon nem veszik figyelembe.

    A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) péntek délután nyújtotta be a parlamentnek a jövő évi adótörvényekről szóló javaslatát, amely szerint 2014-től kiterjesztenék a családi adókedvezményt, tovább segítenék az első lakáshoz jutást és megtartanák a bankadót.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pataky Péter: az új adótörvények érdemben nem befolyásolják a nettó keresetet.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector